Wie kent het niet, het gevoel van rusteloosheid? Spanning in je lichaam omdat er teveel dingen zijn die je bezighouden in je hoofd.

Wanneer je dit ervaart dan nodigen wij je uit om op de SOMASONO bank te gaan zitten en je door de zorgvuldig afgestemde klanken te laten masseren. Dit brengt je weer terug in het lichaam en ontspant de spieren. Even een moment voor jezelf en toch betrokken zijn in het hier en nu.

Via de zitbotten en het ruggengraat is de bank met alle ledematen en organen verbonden en kunnen de vibraties hun weg door het hele lichaam vinden. Op deze manier kan elke cel van het lichaam letterlijk geraakt worden.

De frequenties in de bank werken diep ontspannend en hebben een positieve invloed op het algemeen welbevinden. De doorbloeding wordt bevorderd en het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd.

De SOMASONO bank is eenvoudig te gebruiken. In de bank zit een kleine computer ingebouwd, die draadloos via een minitablet aangestuurd kan worden. Je zit comfortabel op de bank en kan makkelijk één van de programma’s kiezen. Via het bedieningspanel op de minitablet kan ook het volume aangepast worden. Zo kunnen de vibraties perfect afgestemd worden op jou gevoeligheid.

De weldadige sensaties van het voelbare geluid verleggen zo de focus van mentale activiteit naar het voelen van het lichaam en de gewaarwording van innerlijke stilte en het pure ZIJN.